Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot tehdään laadukkailla Janssen Cosmetics- tuotteilla.

Käytämme erikoiskasvohoidoissa Janssenin peruslinjastoon kuuluvia täydentäviä tuotteita sekä erikoiskasvohoitoihin suunnattuja erikoistuotteita, jotka ovat suunnattu vain tähän tiettyyn erikoiskasvohoitoon.

Pienenettävä sisältö

Floral Energy 77€ (Kausihoito)

Kukkaisloistetta ihollesi 🌸

Kesäkauden 2023 - kausihoito hurmaa viehättävällä tuoksumaailmallaan ja pehmoisillaan tuotekoostumuksillaan, mutta yllättää myös tehokkuudellaan.

Erikoistuotteiden aktiiviainekonsepti sisältää tarkkaan valittuja kukkaiselementtejä: lumialppitähden, alppiruusun, hibiskuksen ja valkoisen lupiinin uutteet sekä damaskonruusun ruusuvesi palauttaa ihon elinvoiman ja energian sekä uudistavat ja kiinteyttävät ihoa!

Aivan ihana palvelu lahjakorttiin!

Ampoule Booster Cure 83€

10ml täyteainetta ja vaikuttavien aineiden tehoa!

Ampoule Booster Cure- kasvohoidossa imeytetään ihoon viisi erilaista Janssen Cosmeticsin tehoboostereita eli ampullia. Tämä hoito näkyy ja tuntuu!

Hoito alkaa ihon syväkuorinnalla ja sivellinhieronnalla, jonka jälkeen ihoon aletaan syöttämään ampulleja - maksimaalista tehoa ja hoitoa. Ampullihoito aloitetaan aina tehokosteutuksella, jonka jälkeen aletaan ihoon syöttämään hoitotavoitteen mukaisesti eri ampulleja. Lopuksi iho viimeistellään ihoa silottavaan ja liftaavaan ampulliin, jonka jälkeen ihoon painellaan loppuvoiteet. 

ps. Tämä hoito on täynnä miltei jatkuvaa hierontaa erilaisin hierontamenetelmin 😍

Silottava Hyaluron Boost 85€

Hyaluron Boost -erikoiskasvohoito vie mennessään kuivuuden ja kiristyksen tunteen. AHA-hapot ja hyaluronihappo sitovat ihoon taianomaisesti kosteutta ja hoidon jälkeen posket ovat pehmeät ja olo virkistynyt! AHA-happokuorinta poistaa ihon pinnalta kiristävän ja hilseilevän ihosolukon ja se myös sitoo ihoon kosteutta ja tasoittaa kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita. Ylellinen erikoisnaamio edesauttaa Hyaluron Fluid -tehoampullin imeytymistä ihon syvimpiin kerroksiin. Hoito päättyy ihoa hemmottelevaan ja pehmittävään hierontaan.

Kirkastava Vitaforce C 85€

Vitaforce C -erikoiskasvohoito antaa ihollesi ihanaa energiaa! C-vitamiinihoito saa väsyneen ihon säteilemään ja tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia ja pigmenttivirheitä. C-vitamiini on hoidossa läsnä heti alkuhetkistä lähtien. Iho puhdistetaan kirkastavalla puhdistuspuuterilla, stimuloiva kuorinta kuorii mekaanisesti ja kemiallisesti paljastaen raikkaan ja hehkuvan ihon. Virkistävä C-vitamiinipitoinen hieronta parantaa ihon hapensaantia. Energiaa antavan hoitokokemuksen kruunaa ihoa kohottava okluusionaamio.

Raikastava Detox 79€

Raikastava ja puhdistava Detox- kasvohoito! Sisältää ihon syväpuhdistuksen, kuorinnan sekä ihanan Black Detox Bubble Mask- naamion. Ihastuttavat sivellin- ja tikkuhieronnat antavat erikoishoidolle uutta ulottuvuutta.

Puhdistava erikoishoito sopii kaikille ihotyypeille, ihon erityispiirteet huomioidaan täydentävissä tuotevalinnoissa.

1 / 2