Henkilökunta

 Miliinassa palvelemme Sinua täysin sydämin! Tule meille juuri sellaisena kuin olet 

SKY-Kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, omistaja

Miia Auer

Janssen Cosmetics Advanced Skin Care Specialist

OmistajaOlen erikoistunut sekä perinteisiin että laitteilla tehtäviin kasvohoitoihin sekä erikoiskasvohoitoihin. Kasvohoitojen lisäksi päiväni koostuu ripsistä ja kulmista, lift-palveluista ja sokeroinneista. Kesälauantait täyttyvät pitkälti meikeistä ja teen paljon myös häämeikkejä. Tykkään kuitenkin tehdä myös jalkahoitoja ja hierontoja. Olen myös saanut paljon kehuja otteistani hieronnassa. 

Parasta työssäni on ehdottomasti asiakkaat. Hoidon päätteeksi on ihanaa, kun asiakas lähtee ovesta hymy huulilla. Se onkin tärkein tavoitteeni. Rakastan ihonhoitoa. Se on intohimoni. Lähdemme asiakkaan kanssa aina tavoittelemaan jokaisen omaa unelmaihoa. Sellaista ihoa, jossa on hyvä olla ja siinä viihtyy. Kerron aina mitä teen ja miksi. Saat aina myös kirjalliset hoito-ohjeet kotiin.

Lähdettäisiinkö mekin tavoittelemaan myös sinun unelmaihoasi?

Varaa aika

Kosmetologiopiskelija

Angelika Niit

Olen Angelika Niit (Ankku) ja työskentelen Miliinassa muutaman kerran viikossa. 

Valmistun keväällä 2024 SKY-kosmetologiksi, joten minulla on vielä muutama kuukausi opiskeluja jäljellä. Olen kolmatta vuotta peräkkäin Taitaja-kisoissa ja olen päässyt myös finaaliin!

Rakastan erityisesti kasvohoitojen ja sokerointien tekemistä. Vapaa-ajallani puuhastelen myös oman kynsisaloni parissa, ja voit seurata luomuksiani somessa käyttäjänimellä @nailsbyankku.

Tule rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi – teen parhaani, jotta jokainen hoito olisi ainutlaatuinen ja juuri sinulle räätälöity elämys.

Varaa aika