Henkilökunta

 Miliinassa palvelemme Sinua täysin sydämin! Tule meille juuri sellaisena kuin olet!

SKY-Kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, omistaja

Miia Auer

Janssen Cosmetics Advanced Skin Care Specialist

Olen erikoistunut vaativan ihon kasvohoitoihin sekä erikoiskasvohoitoihin. Teen myös paljon medikaalisia kasvohoitoja (happohoidot ja mikroneulaukset).

Kasvohoitojen lisäksi päiväni koostuu ripsistä ja kulmista, lift-palveluista ja sokeroinneista. Kesälauantait täyttyvät pitkälti meikeistä ja teen paljon myös häämeikkejä. Olen myös saanut paljon kehuja otteistani hieronnassa. 

Parasta työssäni on ehdottomasti asiakkaat. Hoidon päätteeksi on ihanaa, kun asiakas lähtee ovesta hymy huulilla. Se onkin tärkein tavoitteeni. Rakastan ihonhoitoa. Se on intohimoni. Lähdemme asiakkaan kanssa aina tavoittelemaan jokaisen omaa unelmaihoa. Sellaista ihoa, jossa on hyvä olla ja siinä viihtyy. Kerron aina mitä teen ja miksi. Saat aina myös kirjalliset hoito-ohjeet kotiin.

Lähdettäisiinkö yhdessä tavoittelemaan myös Sinun unelmaihoasi?

Varaa aika

Kosmetologiopiskelija

Angelika Niit

Olen Angelika Niit (Ankku) ja työskentelen sopimusyrittäjänä Miliinassa muutaman kerran viikossa. 

Miliinassa teen kasvohoitoa, ripsiä ja kulmia (myös lift-palvelut), sokerointeja (myös brasilialainen sokerointi), jalkahoitoja ja varpaiden kestolakkauksia.

Valmistun keväällä 2024 SKY-kosmetologiksi, joten minulla on vielä muutama kuukausi opiskeluja jäljellä. Olen kolmatta vuotta peräkkäin Taitaja-kisoissa ja olen päässyt myös finaaliin!

Rakastan erityisesti kasvohoitojen ja sokerointien tekemistä. Vapaa-ajallani puuhastelen myös oman kynsisalonkini parissa.

Tule rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi – teen parhaani, jotta jokainen hoito olisi ainutlaatuinen ja juuri sinulle räätälöity elämys.

Varaa aika