Kotikasvohoito

Kotikasvohoidolla saat parannettua ihon kuntoa entisestään, saat tuotteet imeytymään paremmin sekä olet myös askeleen lähempänä unelmiesi ihoa. 

Kotikasvohoitoa tehdään 1-2 kertaa viikossa riippuen ihotyypistäsi sekä ihon kunnosta.

Kuorinnan vaiheet:

1. Puhdistus puhdistustuotteella

2. Kasvovesi

3. Kuorinta + kasvovesi

4. Ampullin imeytys

5. Naamion levitys, vaikutusaika sekä puhdistus

6. Kasvovesi + muut loppuvoiteet (silmänympärystuote ja kasvovoide)

 

Takaisin blogiin
Kirkastava kaksoiskuorinta. Happo ja rakeet. Kotikasvohoito.

Kotikasvohoito

Kuorinta

Kuorinnan tarkoituksena on poistaa ihon uusiutumisprosessissa syntyneet kuolleet ihosolukot ihon pinnasta. Tämä mahdollistaa tuotteiden paremman imeytyvyyden.

Kuorinta aktivoi samalla uuden ihosolukon muodostumista ihon syvimmissä kerroksissa ja täten saadaan ihon uusiutumista parannettua. Ihosta tulee kuorinnan jälkeen paljon pehmeämpi, sileämpi ja kirkkaampi.

Kuorinta tulee valita ihotyypin ja ihon kunnon mukaisesti; mitä vahvempi iho sitä vahvempi kuorinta sekä mitä herkempi iho sitä hellävaraisempi kuorinta.

Kuorinnat ihon mukaisesti:

Herkkä/ ikääntynyt iho

Rasvoittuva ja epäpuhdas iho

Pigmentoitunut iho

Kuiva iho

Kuorinta-tuotteet
INSTANT SOOTHING OIL (Sleek) - Vahvistava ampulli

Kotikasvohoito

Ampulli

Kuorinta on tehnyt ihon erittäin vastaanottavaiseksi seuraaville tuotteille. Käytetään tämä ihomme hyödyksi ja syötetään iholle 2ml kosteutta ampullin muodossa.

Ampullit imeytyvät ihoon erityisen hyvin pienen molekyylikoonsa vuoksi.

Ampulleihin on upotettu aktiiviaineet tehokkaimmassa muodossa. Jokaisessa ampullissa erityisen hyvin kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Ampulleissa on myös minimaalisin määrä säilöntäaineita, jonka vuoksi ampulli saa olla avattuna 12h.

Katkaise ampullin kaula ja imeytä se ihoon hierovin ja painelevin liikkein.

Jokaiselle iholle sopiva Hyaluron Fluid- ampulli sitoo kosteutta ihon syvimpiin sekä päällimmäisiin kerroksiin tehokkaasti.

Ampullit
RICH ENERGY MASK - Voidenaamio kuivalle ja stressaantunelle iholle

Kotikasvohoito

Naamio

Naamio parantaa ihon lipidivajeen kuorinnan jälkeen. Kuorinta on vienyt ihon pinnalla olleesta suojakalvosta myös sen kuolleen ihosolukon, mutta myös ihon luonnollisen rasvan. Tämän vuoksi on tärkeää palauttaa ne iholle, jotta iho pysyy pehmeänä.

Kangasnaamiot ovat kivan tuntuisia ja helppokäyttöisiä, mutta ne eivät riitä kuorinnan jälkeen iholle parantamaan ihon lipidivajetta. Kangasnaamiot eivät ole tarpeeksi lipidipitoisia iholle kuorintatoimenpiteen jälkeen. Voit käyttää niitä kuitenkin viikottain, mutta älä yhdistä niihin kuorintaa.

Psst! Jos naamio tuntuu vaivalloiselta poistaa kasvoilta, ota käyttöön naamio, jotka voidaan vaikutusajan jälkeen hieroa ihoon! Näitä ovat esimerkiksi kosteuttava Rich Energy Mask, kiinteyttävä Rejuvenating Mask sekä vahvistava Instant Soothing Mask!

Naamiot
1 / 2