Perinteiset kasvohoidot

Kasvohoidot tehdään laadukkaalla Janssen Cosmetics- tuotesarjallaTuotteet valitaan ihotyypin ja vallitsevan ihon kunnon mukaisesti.

Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu henkilökohtainen konsultaatio sekä ohjaus oikeisiin kotihoitotottumuksiin 💗

Pienenettävä sisältö

Peruskasvohoito 65€

Peruskasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. 

Mekaaninen ihonpuhdistus 65€

Käsintehtävä, perinteinen mekaaninen ihonpuhdistus, joka puhdistaa ihohuokoset putipuhtaaksi. Sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan entsymaattisen kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, naamion ja loppuvoiteet.

Täydellinen kasvohoito 85€

Täydellinen kasvohoito, jossa ihohuokoset puhdistetaan ja hoidetaan ihotyypin mukaisesti, hoidon kruunaa rentouttava kasvo- decolleteéhieronta. Sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan entsymaattisen kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, kasvo-decolletéehieronnan, decolleteé- ja erikoisnaamion sekä loppuvoiteet.

Ultraäänipuhdistus 70€

Ultraäänipuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Loistava epäpuhtaalle, tukkeutuneelle ja puhdistusta kaipaavalle iholle. 

Sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, naamion ja loppuvoiteet. 

Ultraäänipuhdistus LUX 95€

Hemmottelevampi versio normaalista ultraäänihoidosta.

Sisältää ultraäänikuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, kasvo-decolleté- hieronnan, erikoisnaamion sekä loppuvoiteet.

Timanttihionta 70€

Timanttihionta on tehokas kuorinta paksulle, tukkeutuneelle, samealle ja pigmentoituneelle iholle. Kirkastaa ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihiontakuorinnan, ampullin, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Timanttihionta LUX 95€

Laajempi ja hemmottelevampi versio normaalista timanttihiontahoidosta. 

Sisältää timanttihiontakuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, hoitavan ultraäänen, kasvo- decolleté- hieronnan sekä loppuvoiteet.

Luksuskasvohoito 95€

Erityisen rentouttava ja hemmotteleva kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin, silmänympäryshoidon, kasvo-decolletéehieronta, erikoisnaamion sekä loppuvoiteet. Erikoisnaamion aikana saat nauttia rentouttavasta päähieronnasta. Jos haluat pitkän hieronnan ja hemmottelun, valitse tämä 😍

Kuningatarkasvohoito 120€

Kuningatar-kasvohoidossa yhdistyvät sekä ylellisyys että tehokkuus. Hellivät pehmentävät naamiot sekä tehokas ihonpuhdistus tekevät ihosta pehmeän ja silkkisen. Virkistävä silmänympäryshoito ja decoltéenhoito tuovat ylellisyyden tuntua. Hoito kruunaantuu helliviin kasvo-, decoltee, huuli- ja silmänympärysnaamioihin.

Sisältää alkupuhdistuksen, ihon sietokyvyn mukaan happopuhdistuksen, syväpuhdistavan entsymaattisen kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien mekaanisen poiston, ampullin, silmänympärysten ja decolteen hoidon sekä ihanan rentouttavan hieronnan. Erikoisnaamion aikaan saat nauttia myös decoltée-, kaula-, huuli- ja silmänympärysnaamiosta. 

1 / 2