Medikaaliset kasvohoidot

Celestetic Professionals on medikaalisen tason ihonhoitosarja, joka antaa ratkaisut ikääntyvän, aknesta ja pigmenttimuutoksista kärsivän ja reagoivan ihon hoitoon.

Celestetic kehitetään Belgiassa Brysselissä.

 

Pienenettävä sisältö

Aquapeel- kivuton ihonpuhdistus 95€

Kivuton ihon syväpuhdistus, kosteutus ja kirkastus. Laitehoito Aquapeel, jossa käsikappaleen spiraalinmuoto mahdollistaa alipaineen avulla pyörteen, jolloin ihon puhdistus helpottuu. Iho puhdistetaan kuolleesta ihosolukosta, mustapäistä, komedoista ja karvatuppiin jääneestä keratiinista. Samalla kun iho puhdistuu tehokkaat hapot ja aktiiviaineet imeytyvät syvälle ihokudokseen.

Detox & Glow 129€

Aquapeel + happohoito

Kivuton ihon syväpuhdistus, kosteutus ja kirkastus. Laitehoito Aquapeel, jossa käsikappaleen spiraalinmuoto mahdollistaa alipaineen avulla pyörteen, jolloin ihon puhdistus helpottuu. Iho puhdistetaan kuolleesta ihosolukosta, mustapäistä, komedoista ja karvatuppiin jääneestä keratiinista. Samalla kun iho puhdistuu tehokkaat hapot ja aktiiviaineet imeytyvät syvälle ihokudokseen. Hoito sisältää myös Flash C- vitamiinihappohoidon, joka jättää ihon kuulaaksi ja kirkkaaksi. Hoito voidaan räätälöidä myös nuorelle iholle.

3 x sarjahoito 320€ (norm. 387€)

6 x sarjahoito 620€ (norm. 774€)

Peel 2.0 90€

Kemiallinen kuorinta, joka kuorii kontrolloidusti ihon pintakerroksia ja aktivoi fibroblastisoluja syvällä ihossa. Celestetic -happoliuos valitaan ihotyypin mukaan. Myös aknen, ruusufinnin ja couperosa- ihon hoitoon.

3 x sarjahoito 220€ (norm. 270€)

6 x sarjahoito 420€ (norm. 540€)

Signature 205€

Aquapeel+ happohoito+ mikroneulaus

Ekslusiivinen hoitokokonaisuus, joka räätälöidään asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Sisältää 3 eri teknologiaa; ihon kivuton syväpuhdistus, happohoito ja mikroneulaus.

3 x sarjahoito 520€ (norm. 615€)

6 x sarjahoito 1020€ (norm. 1230€)

Celestetic C-Pen II Microneedling 165€

Automaattinen mikroneulaushoito, jolla aktivoidaan ihon uudistumista luonnollisesti biofysikaalisen ja kemiallisen stimulaation kautta. Neulat tekevät ihon epidermikseen useita mikroperforaatioita, joilla on suotuisa vaikutus monien iho-ongelmien hoitamiseen. Mikroneulaus on tehokas tapa torjua ikääntymisenmerkkejä kuten ihon veltostumista ja juonteita. Sillä voidaan hoitaa myös ihon epätäydellisyyksiä kuten aknea, aknearpia ja pigmenttimuutoksia. Ihoon imeytettävät aktiiviseerumit valitaan ihon tarpeiden mukaan. Hoito sisältää myös ihoa tehokkaasti kuorivan Celestetic -happohoidon.

3 x sarjahoito 420€ (norm. 495€)

6 x sarjahoito 820€ (norm. 990€)