Perinteiset kasvohoidot

Kasvohoidot tehdään laadukkaalla Janssen Cosmetics- tuotesarjallaTuotteet valitaan ihotyypin ja vallitsevan ihon kunnon mukaisesti.

Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu henkilökohtainen konsultaatio sekä ohjaus oikeisiin kotihoitotottumuksiin 💗

Pienenettävä sisältö

Hemmotteleva kasvohoito 65€

Hemmotteleva kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, ihon tilan mukaisen kuorinnan, ihon ”täyteaine-efektin” eli 2ml ampullin imeyttämisen, rentouttavan hieronnan, kosteutta tehostavan erikoisnaamion, huulille pehmittävän ja pullistavan naamion ja loppuvoiteet (seerumi, aurinkosuojatiiviste, silmänympärysvoide sekä voide).

Täydellinen kasvohoito 85€

Täydellinen kasvohoito, joka on suunniteltu puhdistamaan ja hoitamaan ihoa kokonaisvaltaisesti. 

Täydellinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, ihon tilan mukaisen kuorinnan, ihon höyrytyksen ja mekaanisen epäpuhtauksien poiston, ihon ”täyteaine-efektin” eli 2ml ampullin imeyttämisen, rentouttavan hieronnan, kosteutta tehostavan erikoisnaamion, huulille pehmittävän ja pullistavan naamion ja loppuvoiteet (seerumi, aurinkosuojatiiviste, silmänympärysvoide sekä voide).

Ultraäänipuhdistus 70€

Ultraäänipuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Loistava epäpuhtaalle, tukkeutuneelle ja puhdistusta kaipaavalle iholle. 

Ultraäänipuhdistus sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, ultraäänikuorinnan, ihon ”täyteaine-efektin” eli 2ml ampullin imeyttämisen, kosteutta tehostavan erikoisnaamion, huulille pehmittävän ja pullistavan naamion ja loppuvoiteet (seerumi, aurinkosuojatiiviste, silmänympärysvoide sekä voide). Hoitoon kuuluu myös sinun valitsemasi ihon höyrytys sekä mekaaninen ihonpuhdistus TAI rentouttava kasvodecolletee-hieronta.

Timanttihionta 70€

Timanttihionta on tehokas kuorinta paksulle, tukkeutuneelle, samealle ja pigmentoituneelle iholle. Kirkastaa ja tasoittaa ihoa tehokkaasti.

Timanttihionta sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, tehokkaan timanttikuorinnan, 2ml ihon ”täyteaine-efektin” eli ampullin imeyttämisen, rentouttavan hieronnan, kosteutta tehostavan erikoisnaamion, huulille pehmittävän ja pullistavan naamion ja loppuvoiteet (seerumi, aurinkosuojatiiviste, silmänympärysvoide sekä voide) sekä hyaluronikapselin. Saat myös mukaan kotiin 3x hyaluronikapselit.

Luksus kasvohoito 95€

Erityisen rentouttava ja hemmotteleva kasvohoito.

Luksus kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, entsymaattisen kuorinnan sivellinhieronnalla, ihon ”täyteaine-efektin” eli 2ml ampullin imeyttämisen, rentouttavan kasvodecoltee-hieronnan, kosteutta tehostavan erikoisnaamion, huulille pehmittävän ja pullistavan naamion ja loppuvoiteet (seerumi, aurinkosuojatiiviste, silmänympärysvoide sekä voide). Naamion aikana hierotaan myös hiuspohja.

Jos haluat pitkän hieronnan ja hemmottelun, valitse tämä 😍